Impact op 3 maanden

Dankzij onze aanpak zijn we in staat om binnen 3 maanden impact te genereren op uw bottom-line! Dit doen we door kosten uit te sparen en extra, rendabele inkomsten te genereren.

Sterk partnership = effectiviteit

De effectiviteit van onze aanpak wordt mede-bepaald door de intensiteit van onze samenwerking: hoe meer informatie u deelt over uw bedrijf, hoe meer toegang we krijgen tot uw datastromen hoe grondiger en effectiever onze analyses, optimalisaties en campagnes zullen zijn. Ook de duurtijd van de impact wordt sterk bepaald door de aard van ons partnership!

Minder leertijd & sneller tot de kern!

Omdat we starten met een R.O.I. berekening op basis van de informatie waarover u beschikt en wenst vrij te geven (Google Analytics, Search Console, marge, omzet, etc.) verminderen we de leertijd (en leergeld) en komen we veel sneller tot de meest effectieve configuratie van uw digitaal ecosysteem.

Fast indexing & publishing methodes

Daarnaast ontwikkelenden we ook diverse technieken om platformen als Google, Facebook en andere sneller te ‘prikkelen’ uw nieuwe webpagina’s, producten of boodschappen op te pikken.

Benieuwd?

Neem dan even contact op via info@authority.biz en we praten snel bij!

Happy customers?
Dat bewijst onze score van 4.6/5 op Trustpilot!

   

Let's launch!

Tijdens een intake bespreken we uw opportuniteiten, uw strategie en bekijken de beschikbare data. Als we het leuk zouden vinden om samen te werken ontwikkelen we voor u een R.O.I model en werken een digitaal ecosysteem uit op papier, in functie van uw doelstellingen, targets en budget. Na validatie zetten we het ecosysteem op en starten de optimalisaties en campagnes. We optimaliseren tot wanneer we het gewenste resultaat en R.O.I hebben behaald.

info@authority.biz

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!