Waarom hoger scoren in Google noodzakelijk is voor uw bedrijf?

91% van alle Belgen, B2B & B2C, gebruikt Google nog steeds als startpunt in hun zoektocht naar informatie. Een lage ranking in Google verhindert uw prospecten om uw bedrijf te vinden. Wanneer uw website hoger zal gaan scoren in Google zal dit heel wat positieve effecten voor uw digitale performantie opleveren:

Bezoekers van Google zijn kwalitatiever!

Wanneer uw bedrijf hoog scoort in Google zal uw website meer bezoekers van Google ontvangen. Deze bezoekers zijn kwalitatief, zelfs kwalitatiever dan bezoekers uit Google Adwords of sociale media: ze blijven langer op uw website, lezen meer content en zullen in hogere mate converteren.

Bezoekers van Google zijn gratis!

Eénmaal uw website geoptimaliseerd en hoog scoort in Google zijn de bezoekers die Google doorstuurt in principe gratis en bespaart u dus op uw marketing budget.

Hoe maakt u uw bedrijf beter vindbaar in Google?

Het begint met een goede SEO trefwoordenanalyse die u een duidelijk beeld geeft van uw huidige rankings in Google en het volume op de zoekopdrachten. 

Op basis van deze SEO analyse dient u uw content te optimaliseren volgens de gangbare SEO copywriting principes. 

Is uw content geoptimaliseerd dan dient u uw domein autoriteit te maximaliseren door gerichte SEO linkbuilding.

Wanneer mag ik meer traffic verwachten van Google?

Er zijn enkele SEO optimalisaties die onmiddellijke impact genereren op uw zichtbaarheid in Google. Maar een echt verschil en dus meer Google traffic mag u verwachten na 3 maanden.

Concrete tips om hoger te scoren in Google

Lees volgende blogposts met concrete optimalisatietips:

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een SEO consultantContacteer ons!

Author

Alexander (1982), ondernemer, marketeer, investeerder, hobbykok, vader, partner, spinningcoach & fervent fietser... en in mijn vrije tijd: CEO van Authority

Schrijf een commentaar