Al enkele jaren vormt artificiële intelligentie het buzzword bij uitstek van marketeers. Klinkt fancy, zorgt ervoor dat het uurtarief met 30% kan stijgen en is vooral makkelijk omdat quasi geen enkele klant écht begrijpt wat het is, welke toepassingsmogelijkheden er zijn en hoe A.I. toegevoegde waarde kan genereren voor een KMO. Download zeker ook eens onze whitepaper ‘De Zin en Onzin van A.I. voor KMO

Toch komen er meer en meer (toegankelijke) A.I. tools en platformen op de markt die de moeite waard zijn om even te bekijken. Deze technologie evolueert met rasse schreden en vroeg of laat zal u toch overstag moeten gaan en onderzoeken welke opportuniteit of bedreiging schuilt in de wereld van artificiële intelligentie. Om u alvast wat op weg te helpen schotelen we u twee interessante tools voor die nuttig kunnen zijn binnen uw marketingactiviteiten en al een beetje richting A.I. gaan…

Ook interessant om lezen…

Maak video’s met artificiële intelligentie!

Videomarketing is hot! Het gebruik van video in advertenties en op websites heeft bewezen de conversie met ettelijke percenten positief te beïnvloeden. Maar de creatie van video’s is dikwijls nog omslachtig een duur. Vele KMO voelen zich dan ook geremd dit instrument ‘vollenbak’ in te zetten. Maar er is mogelijks een oplossing!

Synthesia.io is een applicatie die u in staat stelt op basis van louter tekst input real-life video’s te maken met A.I. gegenereerde personen die uw tekst inspreken/voorlezen. zeer handig als u bijvoorbeeld informerende filmpjes op uw website wenst te plaatsen (bv. tutorials). We laten hun demovideo voor zich spreken.

Verwijder videoachtergronden met artificiële intelligentie

Soms koopt u video’s aan van één of andere videodatabank of wil u oudere video’s hergebruiken. Om deze video’s in een eigen(tijds) jasje te steken kan het soms handig zijn de achtergrond van de video te wijzigen. Bij klassieke videoproductie gebruik men hiervoor een ‘green screen’ en plakt men later de gewenste achtergrond achter het hoofdbeeld.

Unscreen.com automatiseert dit hele proces. Hun A.I. engine laat toe om de achtergrond van elke video te verwijderen en al dan niet te vervangen met een nieuwe achtergrond.

Hulp nodig bij video marketing?

Wij maken zelf geen video’s, maar we weten wel hoe we uw video’s bij de juiste doelgroep krijgen en hun impact kunnen meten. We hebben uiteraard voldoende partners in ons netwerk om u te ondersteunen bij diverse vormen van videocreatie. Neem vrijblijvend even contact op.

Op zoek naar een straffe videopartner?

Overweegt u toch eens een heuse videoproductie voor uw bedrijf? Contacteer dan zeker even onze vrienden van ‘Het Bataljon‘ in Gent… straffe mannen en vrouwen met straffe producties!


Ga naar onze downloadsectie en download gratis onze white papers, rapporten & tools over digitale marketing


Author

Alexander (1982), ondernemer, marketeer, investeerder, hobbykok, vader, partner, spinningcoach & fervent fietser... en in mijn vrije tijd: CEO van Authority

Schrijf een commentaar