Vandaag mogen we met veel trots de nieuwe fleet-website voor BMW Peter Daeninck lanceren.

Mid 2021 kregen we van BMW Peter Daeninck de opdracht om een digitale strategie uit te werken en deze door te vertalen naar een nieuwe digitale stek. Omdat BMW Peter Daeninck een gevestigde waarde is voor al wie een bedrijfswagen zoekt in Oost-Vlaanderen besloten we deze positionering aan te houden en te versterken met een website die zich hoofdzakelijk richt op de B2B klant en fleet managers

Voor de stijl van de website werd maximaal rekening gehouden met de uitstraling van het merk BMW en een lichte toets ‘Peter Daeninck’. De website voorziet onder andere in een eigen knowledgecenter waarin alle vragen over hybride of elektrisch rijden worden beantwoord. Ook werden er informatieve video’s geproduceerd die de expertise van het B2B sales team onder de aandacht brengen.

Er werden verschillende call-to-actions in website verwerkt voor maximale leadgeneratie.

De website en vooral de content zal in de toekomst nog verder worden verrijkt en geoptimaliseerd: white papers, extra videomateriaal en inspirerende content zullen worden toegevoegd.

Na een periode van data-aggregatie en analyse zal de website verder worden geoptimaliseerd en zullen lead-campagnes worden opgestart.

Als ondersteunende partner zijn we trots dat we deze website mochten bouwen en willen we graag Peter en Catherine Daeninck-Verdonck bedanken voor het vertrouwen.

Bezoek de website op www.daeninck.be

Meer over onze diensten als web bouwer? Lees hier meer informatie.

Author

Alexander (1982), ondernemer, marketeer, investeerder, hobbykok, vader, partner, spinningcoach & fervent fietser... en in mijn vrije tijd: CEO van Authority

Schrijf een commentaar