AUTHORITY - Digital Growth Agency - info@authority.biz - Our services - Investor relationships -       

WE ACCELERATE DIGITAL GROWTH FOR SME!

Social media management & tacticsSociale Media

Wat is conversation management?

Conversation management vindt grotendeels plaats op sociale media. Het is het opvolgen van conversaties die gebeuren op de sociale media kanalen die in uw beheer zitten. Dit kan gaan over zowel openbare conversaties op kanalen, maar evengoed over de privéberichten die u ontvangt op de kanalen die u in gebruik hebt. Het is belangrijk om inkomende berichten op te volgen, en hier iets mee te doen. Steeds meer mensen zien sociale media als volwaardige kanalen om te communiceren met bedrijven. Voor sommige mensen is het zelfs evidenter om contact op te nemen met een bedrijf via sociale media, in plaats van een mailtje te sturen of te bellen.

De manier waarop u in gesprek gaat met klanten op sociale media draagt bij tot het imago van je bedrijf. Denk er ook aan dat alles op het internet ‘voor altijd’ is. Een boze reactie is snel gescreenshot, en kan u blijven achtervolgen. Het is dus belangrijk dat de personen die dit doen, dit op een goede manier doen.

Door de interacties op uw sociale kanalen te monitoren en te managen kan u heel wat bijleren. Hoe voelen mensen zich bij uw bedrijf? Wat doet u goed, wat kan er beter? Conversation management kan dus helpen voor heel wat aspecten van uw bedrijf.

Graag meer te weten komen over social media management? Bekijk dan zeker eens onze blog.

Over de auteur

Alexander (1982), ondernemer, marketeer, investeerder, hobbykok, vader, partner, spinningcoach & fervent fietser... en in mijn vrije tijd: CEO van Authority
  Gerelateerde posts
  Sociale Media

  Hoe zet u Twitch in voor uw bedrijf?

  Social media toolsSociale Media

  Pinterest Advertenties: de mogelijkheden

  FacebookSociale Media

  Facebook Analytics verdwijnt binnenkort

  Sociale Media

  Clubhouse: wat is het & hoe werkt het?

  Een reactie achterlaten

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *