Home » Veelgestelde vragen » Wat zijn core web vitals?

Core web vitals: SEO next level!

Wat zijn core web vitals?

Core web vitals zijn metrics aan de hand van welke Google de gebruikerservaring meet van uw website. Ze worden onderverdeeld in 3 categorieën:

Largest Contentful Paint (LCP): de tijd die nodig is om het grootste element op de pagina te laden.
Cumulative Lay-out Shift (CLS): de mate waarin content op de pagina verschuift tijdens het laden van de pagina.
First Input Delay (FID): de tijd tussen het moment dat de bezoeker interactie heeft met de website (op een knop klikt, iets invult,..) en het moment dat de site reageert op die interactie.

Ga naar onze downloadsectie en download gratis onze white papers, rapporten & tools over digitale marketing

Home » Veelgestelde vragen » Wat zijn core web vitals?