Wij maken uw website slimmer & performanter!

Een slimme website is een website waarop elke gebruikersinteractie wordt gemeten, data wordt verzameld om de gebruikerservaring te verbeteren en via unieke tools, content & functionaliteiten toegevoegde waarde wordt gegenereerd voor de beoogde doelgroep. Ontdek hieronder enkele van onze cases.

Nieuwe website nodig? Ontdek wat we al hebben gebouwd
Bekijk zeker ook eens onze marketing cases

Uw project bespreken? Boek een kennismakingsgesprek van 30min met onze digital manager Alexander

Ondermamas.be

Voor The Baby's Corner mochten we een community ontwikkelen voor aanstaande en nieuwe mamas. De community bevat een blog, forum, digitale academie, product review platform én Shopify e-shop.

We integreerden tevens een advertentie server én ontwikkelden een unieke namentool en calculator voor de ovulatieperiode van wensmama's.

Bezoek de website

Boetecalculator.be

Voor onze klant Intolaw bouwden we een slimme calculator en algoritme dat op basis van ingegeven parameters de geldboete, het rijverbod of de gevangenisstraf voor een verkeersovertreding berekent en een eerste advies geeft.

We integreerden tevens customer service oplossing (Zendesk) en een volledige tracking & tracing oplossing.

Bezoek de website

Baunat.com

Voor onze klant Baunat optimaliseerden we, naast onze SEO ondersteuning, het volledige check-out proces & voerden een doorgedreven configuratie uit van Google Analytics & Tag Manager. We ontwikkelden ook hun eerste Google Web Story, verrijkten de navigatie en verbeterden de facetted search van hun eCommerce module.

Bezoek de website

How can we help?

Stuur ons gerust even een mailtje of contacteer ons telefonisch.

Op zoek naar een webdesigner in Oost-Vlaanderen?

Als website bouwer ondersteunen we uw project op maat.

U neemt contact op, we maken een afspraak en we luisteren naar uw verhaal, opportuniteit en uitdagingen. Op basis van dit gesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en met welk type website u het beste geholpen bent. Uw website optimaliseren? Dat kan ook... Ontdek hier onze expertise als SEO consultant

Maak een afspraak

Vers van de pers