We maken uw website slimmer & performanter!

Wat bedoelen wij met een 'slimme' website?

Een slimme website is een website waarop elke gebruikersinteractie wordt gemeten, data wordt verzameld om de gebruikerservaring te verbeteren en via unieke tools, content & functionaliteiten toegevoegde waarde wordt gegenereerd voor de beoogde doelgroep. Ontdek hieronder enkele van onze cases.

Case - Ondermamas.be

Voor onze klant The Baby's Corner bouwden we een online community voor aanstaande & bestaande mama's. De community bestaat uit een blog, magazine, forum, giftshop, online academy & product review functionaliteit.

We integreerden tevens een advertentie server én ontwikkelden een unieke namentool en calculator voor de ovulatieperiode van wensmama's.

Bezoek het platform op www.ondermamas.be

Case - Boetecalculator.be

Voor onze klant Intolaw bouwden we een slimme calculator en algoritme dat op basis van ingegeven parameters de geldboete, het rijverbod of de gevangenisstraf voor een verkeersovertreding berekent en een eerste advies geeft.

We integreerden tevens customer service oplossing (Zendesk) en een volledige tracking & tracing oplossing.

Bezoek het platform op www.boetecalculator.be

Case - Baunat.com

Voor onze klant Baunat optimaliseerden we, naast onze SEO ondersteuning, het volledige check-out proces & voerden een doorgedreven configuratie uit van Google Analytics & Tag Manager.

We ontwikkelden ook hun eerste Google Web Story, verrijkten de navigatie en verbeterden de facetted search van hun eCommerce module.

Bezoek de website op www.baunat.com

Gedaan met websites… as we know it!

Het is een vraag die we vaker krijgen: zal dé website over vijf, tien jaar nog bestaan? Het antwoord daarop is simpel: neen! Toch zeker over tien jaar. Over vijf jaar zal uw website in ieder geval een totaal andere rol spelen in uw marketingmix en op andere gebieden toegevoegde waarde genereren. Trouwens, we hoeven [...]

Lees dit artikel

Waarop letten bij het kiezen van een webbouwer?

Vandaag stellen we vast dat er heel wat KMO-zaakvoerders zijn die niet geheel tevreden zijn over de lopende samenwerking met hun webbouwer. Veelal speelt er een beetje een ‘hit and run’ gevoel: de website werd ofwel voor een stevig budget gebouwd en nadien blijkt het zeer moeilijk om kleine aanpassingen doorgevoerd te krijgen ofwel werd [...]

Lees dit artikel

Een goede SEO website bouwen met WordPress? Volg deze tips…

WordPress wordt door vele KMO en éénmanszaken gebruikt als platform voor de website. Vreemd genoeg wordt WordPress door menig webbouwer niet aangeboden als mogelijke oplossing bij het bouwen van een website of wordt hier zeer kleinerend over gedaan wanneer de expliciete vraag wordt gesteld. Waarom? Even kort de voor- en nadelen van WordPress WordPress is gratis, [...]

Lees dit artikel

Uw platform door ons laten optimaliseren?

We maken kennis tijdens een eerste, vrijbijvend gesprek waarin we uw opportuniteiten bespreken. We voeren ook altijd een gratis audit uit van uw actuele digitale performantie. Na dit gesprek werken we een voorstel op maat uit.

U kan onze zaakvoerder (Alexander) steeds bereiken op het nummer +32.493.24.18.00 of via onze chat (tijdens de werkuren). Stuur gerust ook even een mailtje op onze infobox

SEO Optimalisatie Bureau Authority BV
Einestraat 37, 9700 Oudenaarde, op 20km van Gent
Oost-Vlaanderen - België - info@authority.biz

Privacy Disclaimer - Algemene voorwaarden
BTW: BE 0846 644 605 - KMOP registratienr.: DV.A217325
Sitemap HTML - XML