Hoeveel budget moet u voorzien voor een leadcampagne?

De standaard vragen waarmee quasi elk gesprek over een campagne begint: hoeveel leads mag ik verwachten en hoeveel zal ik moeten betalen per lead?
Het antwoord op deze vragen is natuurlijk afhankelijk van heel wat factoren: doelgroep, concurrentie, aanbod, usp, kwaliteit van de website, etc.

Onze leadcalculator

Toch is het mogelijk om op basis van enkele benchmarks en slimme berekeningen u een indicatie te geven van de leadkost, het totale budget en het minimale conversiepercentage dat uw website zal moeten genereren... Enter onze leadcalculator!

Onze leadcalculator berekent op basis van een benchmark met de resultaten van 50 Vlaamse ondernemingen (voornamelijk KMO) de te verwachten kost per lead, het totaalbudget dat u zal moeten voorzien inclusief de kost voor het beheren van uw campagne door een professionele partij zoals wij, het aantal kwalitatieve bezoekers dat u zal moeten genereren, de gemiddelde kost per bezoeker die u zal betalen en de gemiddelde conversie die uw website zal moeten genereren.

Noodzakelijke input

Hoeveel leads wenst u maandelijks te genereren?

Uw zakelijke focus? Ik ben actief B2B Ik ben actief B2C Beide

Werkwijze? Ik ga zelf mijn campagne beheren Ik besteed mijn campagne uit

Competitiviteit? Mijn sector is zeer competitief Mijn sector is normaal competitief Mijn sector is weinig competitief

Optionele input

Huidige conversie? % (enkel in te vullen indien u vandaag reeds leads genereert en u bijgevolg weet wat uw gemiddelde conversie is)

Sales conversie Indien u 10 kwalitatieve leads zou genereren, hoeveel daarvan converteren er in betalende klanten of projecten?
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Omzet per klant? € (de gemiddelde omzet die u per klant of project genereert)

Gesubsidieerd online advertising advies dankzij KMOP

Als advertising agency werken we steeds op maat, maar maken dankbaar gebruik van enkele vaste bouwstenen. We bieden ondersteuning in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans & Chinees. Onze diensten & advies kunnen grotendeels worden gesubsidieerd door de Vlaamse KMO Portefeuille.

Ontdek hier waarom wij een top online advertising agentschap zijnKMOP registratienr.: DV.A217325

How can we help?

Stuur ons gerust even een mailtje of contacteer ons telefonisch.

Mogen wij uw online advertising agency worden?

Als advertising agency in Oost-Vlaanderen helpen we onze klanten bij het ontwikkelen van een performante advertentiestrategie én de implementatie in hun organisatie. Dit steeds op maat van het bedrijf, rekening houdend met de beschikbare middelen.

Als advertising bureau onderscheiden we ons in stijl van onze concurrenten. Ontdek hier hoe we dit doen

Tijdens een eerste, vrijblijvende gesprek luisteren naar uw uitdagingen of opportuniteiten en proberen u reeds een eerste advies mee te geven.

Maak een afspraak

Vers van de pers