Lokale SEO

Desgevallend u een fysieke locatie heeft waar uw klanten langskomen (showroom, winkel, zaal, etc.) kan het interessant zijn om de SEO optimalisaties te richten op zichtbaarheid in een specifieke regio (bv. Stad of gemeente).

Met lokale SEO optimalisatie kunnen wij tot op postcodeniveau gericht gaan werken en onze SEO optimalisaties lokaal gaan focussen, maar ook rapporteren.

Lokale SEO kan zeker ook interessant zijn indien uw cliënteel ook bestaat uit toeristen. Veel toeristen gaan op locatie met hun mobiel toestel op zoek naar restaurants, winkels of specifieke uitbatingen. Lokale SEO zal ervoor zorgen dat u zichtbaar wordt bij gebruikers die zich op dat moment in uw regio bevinden.

Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

Meet our SEO consultants

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

Other things we're good at...

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!