Wij ondersteunen u bij het aanwerven en onboarden van uw (eerste) marketeer!

Profiel-oriëntatie

We helpen bij het definiëren van het type marketeer nodig voor uw KMO en stellen een functieprofiel op. We vertalen dit naar een takenpakket en schrijven op basis hiervan een vacature uit.

Talent Acquisitie Support

We ondersteunen u of uw HR collega tijdens het sollicitatiegesprek en bereiden concrete test-cases voor die we ook evalueren. We doen een referentiecheck en geven uiteindelijk een advies tot aanwerving.

Onboarding

We zorgen voor een concrete, relevante daginvulling van de eerste weken. We coachen uw marketeer de eerste weken voor marketing-gerelateerde topics en geven u daarover op structurele wijze feedback.

Traineeship

Indien gewenst kan u marketeer enkele dagen per week bij ons op kantoor, binnen de omkadering van ons team, op uw project werken. Wij nemen de begeleiding op ons, leiden uw marketeer op en stomen deze klaar om na bepaalde tijd volwaardig uw team te vervoegen.

We zijn geen klassiek rekruteringsbureau...
Maar eerder een HR business partner!

Client Story BMW Peter Daeninck

Voor BMW concessie-houder Peter Daeninck zochten we actief mee naar een geschikte digitale marketeer. We formuleerden een takenpakket, schreven een vacaturetekst en voerden mee de sollicitatiegesprekken. Na aanwerving werkte de nieuwe collega deels vanuit ons kantoor, binnen ons team, op het project Daeninck en deels op locatie bij de klant.

Client Story Intolaw

Voor advocatenkantoor Intolaw voerden we mee de sollicitatiegesprekken voor hun eerste digitale marketeer en gaven een advies voor concrete aanwerving. We gaven nadien ook feedback aan de uiteindelijke kandidaat en volgden de eerste weken mee op.

Client Story Connections

Voor reisorganisatie Connections voerden we mee de solliciatiegesprekken tijdens de zoektocht naar een nieuwe marketingmanager. We adviseerden de CEO tijdens het proces en zorgden voor een transitietraject om de nieuwe marketing manager op korte termijn ‘up to speed’ te krijgen.

Uw eerste marketeer aanwerven… dat doet altijd een beetje pijn!

Uw kmo groeit… of groeit net niet meer. U komt tot de conclusie dat uw marketinginspanningen ofwel niet hoog genoeg zijn, of te weinig gealigneerd zijn met uw bedrijfsstrategie, weinig effect hebben of te duur worden voor het rendement dat ze genereren. Het besef komt dat u de fase van huis-, tuin- en keukenmarketing stilletjesaan ontgroeid bent en dat uw management assistente ook maar doet wat ze kan bij het onderhouden, updaten en genereren van likes op uw Facebookpagina. U overweegt iemand, al dan niet part-time, aan te trekken om uw marketingactiviteiten structureel te ondersteunen en op het juiste niveau uit te werken.

Lees dit volledige artikel

How can we help?

Stuur ons gerust even een mailtje of contacteer ons telefonisch.

Samen uw volgende of eerste marketeer aanwerven?

U wenst een marketeer aan te werven en kan daarbij een partner gebruiken?Dan moeten we even praten. Als digital marketing bureau ondersteunen wij vandaag meer dan 50 KMO op een pragmatische en doeltreffende wijze, ook bij de aanwerving van hun marketeers.

U neemt contact op, we maken een afspraak en we luisteren naar uw verhaal, opportuniteit en uitdagingen. Op basis van dit gesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Authority BV
Einestraat 37, 9700 Oudenaarde, op 20km van Gent
Oost-Vlaanderen - België - info@authority.biz

Privacy Disclaimer - Algemene voorwaarden
BTW: BE 0846 644 605 - KMOP registratienr.: DV.A217325
Sitemap HTML - XML