Meer marketing efficiëntie!

Binnen ons groeimodel helpen we KMO hun marketing activiteiten te organiseren en hun projecten te managen. Ontdek hoe we dit aanpakken, wat dit voor u kan betekenen en wat het u zal kosten!

Buzzword alert!
Marketing Operations & Project Management...

... een hele mond vol!

Groeien als KMO in de digitale wereld, maar ook gewoon het uitbouwen van een merk vraagt resources, projecten, coördinatie en een strak afgebakend en bewaakt kader. Wij helpen u uw marketing activiteiten & projecten te organiseren, te stroomlijnen en te optimaliseren.

Ons team heeft jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van campagnes en marketingprojecten voor grote en kleine bedrijven.

Welke zaken pakken wij concreet aan?

Project management: inventarisatie, organisatie, opvolging van en rapportering over uw marketing projecten.

Dashboarding: set up van een marketing project management dashboard.

Stakeholder management: evaluatie en aansturen van marketing leveranciers & stakeholders

Procesoptimalisatie: optimalisatie van uw marketing processen.

Tools: implementatie van een marketing project management tool.

Negotiatie: negotiatie van marketingcontracten.

HR & organisatie: ondersteuning bij het uitbouwen van een marketing organisatie: aanwerving, organigram, taakverdeling, metrics & KPI.

Verplicht leesvoer!

Hoe verloopt dit traject?

Elk traject betreft maatwerk. We leren elkaar kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de noden en behoeften te detecteren. Onze Marketing Operations Manager schrijft de krijtlijnen uit van de gewenste aanpak en bepaalt samen met u hoeveel tijd en voor welke periode aan de uitvoering van deze aanpak zal worden gespendeerd.

Onze Marketing Operations Manager werkt van in uw bedrijf of van op afstand. De modus operandi wordt samen met u vastgelegd in functie van het project.

Wat hebben we nodig?

Bij voorkeur beschikt u al over een (digitale) marketingstrategie. We gaan ervan uit dat u als zaakvoerder uw bedrijfsstrategie & interne werking kan toelichten en mee helpen verdiepen.

Alle informatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Voor wie is dit traject geschikt?

Voor KMO die al enige marketingactiviteiten hebben ontplooid maar voelen dat ze vastlopen om tot naar volgende niveau te springen. Zeker en vast voor bedrijven waarbij de marketingactiviteiten onvoldoende aantoonbaar bijdragen tot het behalen van de strategische objectieven van de onderneming.

Wie voert deze oefening uit?Hoi! Ik ben San, Marketing Operations Manager & project manager. Ik hou van resultaten boeken, “vaart” brengen in projecten en samenwerken met verschillende stakeholders om een digitale strategie effectief om te zetten in de praktijk. Ik sta graag in de loopgraven - in de modder ☺ - en hou alle neuzen in dezelfde richting. Ik zorg binnen onze eigen organisatie voor onze marketing operations en begeleid onze klanten als project manager. Getting things done is mijn professioneel motto!

Ik ben licentiaat Rechten (jawel… dat gebeurde lang geleden) en behaalde nadien een Master in Marketing Management aan de Vlerick Business School. Never not learning, zo volg ik momenteel een Postgraduaat Human Resource Management én kan ik ondertussen terugblikken op 15+ jaar ervaring in corporate bedrijven en KMO’s in verschillende sectoren.
Ik werkte eerder als Brand Manager Thomas Cook en Neckermann bij Thomas Cook Group, als Product Manager bij Quick Hamburger Restaurants/Burger King en als Product Marketeer bij KBC Bank & Verzekeringen.

U kan mij altijd rechtstreeks contacteren op mijn persoonlijk e-mailadres of telefonisch op +32 476.69.99.80 of connecteer even op

Quanta Costa?

Een volledig traject start vanaf 2.660€ (na KMOP).

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen!

Referenties

En uiteraard nog andere toffe klanten...
Wanna join this list?

Voortdurende kennisoverdracht!

Tijdens onze samenwerking zorgen we ervoor dat uw team slimmer wordt! We delen onze inzichten, tonen welke tools we gebruiken en indien nodig schakelen we ons netwerk in om u en uw team verder te helpen.

Download onze white papers over SEO & digitale markting of verdiep u in onze artikels op onze blog.

Let's launch!

Bij een eerste kennismaking voeren we steevast een vrijblijvende, maar grondige SEO audit uit van uw huidige zichtbaarheid. Dit vormt de perfecte basis voor een goed gesprek. Klikt het? Dan praten we verder...

info@authority.biz

Take some digital potion!