Authority werd als marketingbureau begin deze maand erkend door het Agentschap Ondernemen als dienstverlener voor de KMO-portefeuille, binnen de pijler Advies.

Wat is de KMO-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Het is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt wanneer u gebruik maakt van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals het opstellen van een digitaal communicatieplan voor uw bedrijf, studiewerk en analyse.

Waarom komt Authority in aanmerking voor accreditatie?

Authority werd als marketingbureau in augustus 2016 geaccrediteerd als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Een substantieel deel van onze dienstverlening valt onder te subsidiëren diensten, waardoor uw factuur aanzienlijk kan worden verminderd. Kleine ondernemingen kunnen jaarlijks €10.000 uitsparen met de kmo-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot €15.000.


Hulp nodig bij uw SEO Marketing strategie & implementatie? Bel me gerust even op, stuur een mailtje op alexander.schmitt@authority.biz of bekijk even mijn bio pagina. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we uw SEO case.


Onze SEO dienstverlening kan worden aangeboden met ondersteuning van de Vlaamse KMO portefeuille. KMOP registratienummer: DV.A217325


Aanbevolen artikel  Authority sluit partnership met Artefact Asia