Mobile first!

Reeds sinds enkele jaren hecht Google enkel nog belang aan de mobiele versie van uw website. Zaken als laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website op mobiele toestellen zijn cruciaal geworden om goed te scoren in Google.

Google gebruikt de mobiele versie van uw website om ook de desktop versie van uw website te evalueren, dit is het mobile first principe. Een slecht scorende mobiele website zal dus ook zorgen voor een slecht scorende desktop website.

Bij het optimaliseren van uw website voor mobiele gebruikers bekijken wij aspecten als A.M.P., sitespeed, core web vitals, UX en onderzoeken we met welke content u vandaag reeds scoort bij mobiele gebruikers.

Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

Meet our SEO consultants

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

Other things we're good at...

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!