Zo dicht mogelijk bij de klant!

Ons agency in cijfers: working force van 20 specialisten, opgericht in 2015, portfolio van 150 KMO, 12 start-ups & 10 corporates

Extract uit interview uit MadeIn Oost-Vlaanderen

In amper vijf jaar tijd is Authority uit Oudenaarde uitgegroeid tot een stevig digitaal marketingbureau met inmiddels 26 medewerkers. “Authority omarmt technologische innovaties en speelt de rol van architect in de driehoeksverhouding met de klant en de technische aanbieders”, zegt oprichter en CEO Alexander Schmitt.

Positieve impact op de bottom-line!

Ondernemen is continu evolueren en dat geldt absoluut voor het digitale marketingbureau Authority. Het bedrijf surft mee op de golven van de digitale revolutie en past zijn dienstenaanbod al sinds de opstart in 2014 aan. “Wat in die periode niet veranderd is, is het einddoel. Digitale marketing moet meetbaar zijn en op maat zijn van de onderneming. Onze missie bestaat erin om een positieve impact op de bottom-line van de klant te genereren en dat binnen de 3 maanden na de start van onze samenwerking. Anders stoppen we er gewoon zelf mee”, zegt oprichter en CEO Alexander Schmitt.

Consument is koning

Meer dan ooit is het de eindconsument die bepaalt wanneer en met wie hij communiceert en de bedrijven moeten zich daaraan aanpassen. “De consument overstelpen met nieuwsbrieven is uit den boze en werkt zelfs contraproductief”, weet Alexander Schmitt uit ervaring. “Je moet erin slagen om in zijn netwerk door te dringen en je merk relevant voor hem te maken. Dit betekent dat bedrijven hun marketingstrategie moeten aanpassen en opnieuw maatwerk moeten leveren in functie van hun doelgroep.”

Tal van technologische innovaties betekenen evenveel interessante tools voor digitale marketeers om te communiceren met de consument. Authority omarmt die innovaties en speelt de rol van architect in de driehoeksverhouding met de klant en de technische aanbieders. “Ik kreeg drie stielmannen van een schrijnwerkbedrijf op bezoek die op zoek waren naar een rendabele marketingstrategie. De website was een startpunt, maar we hebben die uitgebreid met een chatbot, een automatische gesprekspartner bij wie de consument altijd terecht kan. We legden ook een link naar Trustpilot waar de consumenten hun ervaring en waardering konden neerpennen. Met deze pragmatische aanpak en de focus op customer intimacy maakten we het verschil voor deze klant.”

Vandaag focust Authority vooral op performance marketing: SEO, SEA & SMA. Alles moet meetbaar zijn en de verhouding tussen de kosten en de opbrengsten moet kloppen!

Contacteer mij gerust voor een persoonlijke babbel!
Alexander

Happy customers?
Dat bewijst onze score van 4.6/5 op Trustpilot!

   

Let's launch!

Tijdens een intake bespreken we uw opportuniteiten, uw strategie en bekijken de beschikbare data. Als we het leuk zouden vinden om samen te werken ontwikkelen we voor u een R.O.I model en werken een digitaal ecosysteem uit op papier, in functie van uw doelstellingen, targets en budget. Na validatie zetten we het ecosysteem op en starten de optimalisaties en campagnes. We optimaliseren tot wanneer we het gewenste resultaat en R.O.I hebben behaald.

info@authority.biz

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!