Digital Consultancy

Naast het optimaliseren van websites en bouwen van digitale ecosystemen ondersteunen wij ook bedrijven in het uitwerken van hun digitale strategie of het aansturen van hun digitale projecten.

Audit van digitale performantie & waardebepaling?

Wij voeren audits uit van uw huidige digitale performantie of die van uw concurrenten. Wij ondersteunen ook frequent bureau’s of ondernemingen in hun overnamestrategie: wat is de digitale voetafdruk van de over te nemen onderneming? Wat is het digitale potentieel van een onderneming of merk? Hoe kan er in de toekomst meer digitale waarde worden gegenereerd?

Ondersteuning van digitale transformatie

Als sidekick adviseren we CEO’s en hun managementteam op pragmatische wijze bij het transformeren van hun organisatie. We leggen onze expertise en ervaring op tafel, stellen ons netwerk ter beschikking en stellen ons op als kristisch, constructieve buitenstaander die de zaken durft stellen zoals ze zijn.

Meet the experts

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

Other things we're good at...

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Take some digital potion!