Marketing die opbrengt!

Binnen ons groeimodel zetten we R.O.I. gedreven campagnes en SEO in. Ontdek hoe we dit aanpakken en wat dit voor u kan betekenen!

Buzzword alert!
Performance welke marketing?

Performance marketing is de verzamelnaam voor alle marketing activiteiten (SEO, Social, SEA, nieuwsbrieven) die ingezet worden om een meetbare en dus aantoonbare impact op uw bottom line of rendabiliteit te genereren.

Dit type marketing is uiteraard geschikt voor eCommerce spelers, maar leent zich ook om op rendabele wijze leads te genereren voor dienstenaanbieders en B2B. Zolang het maar duidelijk is hoeveel elke lead mag kosten!

Onze specialisaties

Ter ondersteuning van alle onze campagnes en SEO trajecten voorzien wij ook de setup & configuratie van Google Analytics, UX optimalisatie en creatie van performance dashboards in Google Datastudio. Daarnaast schakelen wij ons vast team van freelancers in om u in alle andere marketingdisciplines te kunnen ondersteunen.


One Stop Shop?

We know... als zaakvoerder of marketing manager wenst u liever niet met al te veel partijen tegelijkertijd samen te werken! Wij kiezen ervoor om de zaken waarin we écht goed zijn zelf uit te voeren (strategie, marketing management, seo, sea, sma) en voor de andere zaken (bv. marketing automation, PR, affiliate marketing, etc.) de juiste specialisten te zoeken en aan ons project team toe te voegen.

Wij sturen dit team aan en vormen uw single point of contact voor alle aspecten.

Interessant leesvoer!

Welke campagnes kiezen?

Bij voorkeur vertrekken we vanuit een uitgewerkt digitaal eco systeem. Maar soms kan u ook nood hebben aan een specifieke gerichte campagne. In dit laatste geval bespreken we tijdens een vrijblijvend gesprek uw behoeften & doelstellingen, uw mogelijkheden en geven we een advies over het type campagne dat wij zouden inzetten.

Binnen dit advies houden we ook rekening met uw budget. Sommige campagnes zijn pas zinvol binnen een bepaalde budgetgrootorde. Toch is er al heel wat mogelijk voor kleinere budgetten, zolang de juiste kanalen met de juiste motivatie van bij de start worden gekozen.

Hoeveel budget moet u voorzien? Download zeker onze benchmark van Vlaamse KMO 2020 en ontdek hoeveel er gemiddeld aan digital wordt uitgegeven!

Banners, video ads, fotografie, copy...

Wie verzorgt de creatie voor uw campagnes? Hierin zijn wij flexibel en werken op maat: we kunnen uw team briefen over de creatie die wij nodig hebben, wij kunnen verder werken op jullie bestaande input, we schakelen een derde partij in of werken samen met uw bestaande partners. Opnieuw houden we hier rekening met uw budget.

Internationale campagnes?

Ja, we ondersteunen campagnes in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Chinees, Russisch en Spaans.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Neem dan even contact op of vraag onmiddellijk een vrijblijvende SEO audit aan van uw website!

Referenties

En uiteraard nog andere toffe klanten...
Wanna join this list?

Voortdurende kennisoverdracht!

Tijdens onze samenwerking zorgen we ervoor dat uw team slimmer wordt! We delen onze inzichten, tonen welke tools we gebruiken en indien nodig schakelen we ons netwerk in om u en uw team verder te helpen.

Download onze white papers over SEO & digitale markting of verdiep u in onze artikels op onze blog.

Let's launch!

Bij een eerste kennismaking voeren we steevast een vrijblijvende, maar grondige SEO audit uit van uw huidige zichtbaarheid. Dit vormt de perfecte basis voor een goed gesprek. Klikt het? Dan praten we verder...

info@authority.biz

Take some digital potion!