In 3 stappen naar een betere wereld

Het gaat niet echt goed met onze wereld! Toch? Als onderneming, ondernemer, werknemer en leverancier vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een betere wereld en zo een positieve impact te genereren. We doen dit op drie verschillende niveaus.

Duurzaamheid als onderneming

Onze kantoren zijn voorzien van zonnepanelen en de drankjes voor onze medewerkers worden in herbruikbare, glazen flessen aangeboden. Geen vervuilende plastics of aluminium blikjes. We zijn volop bezig met het elektrificeren van onze bedrijfsvloot om ons ecologische voetafdruk nog te verminderen. We dragen ook actief bij aan enkele goede doelen.

Positieve impact voor onze collega's

We hanteren een uitermate flexibel werkrooster afgestemd op ieders individuele levensstijl. Zo kunnen collega's met jonge kindjes vroeger naar huis en nachtbrakers 's nachts werken wanneer ze op hun best zijn! We stimuleren ondernemerschap bij onze medewerkers en voorzien hierin voldoende groei- en opleidingsmogelijkheden.

Duurzame impact voor onze klanten

We gaan niet voor éénmalige impact op korte termijn van beperkte duur. We zoeken steeds naar de meest effectieve manier om de zichtbaarheid en conversie van onze klanten op structurele en duurzame wijze te verhogen.

Geen klef of wollig statement...
Maar een realistisch commitment!

Samen de wereld verbeteren?

U bent op zoek naar een structurele partner voor uw digitale marketing ondersteuning?Dan moeten we even praten. Als digitaal marketing bureau ondersteunen wij vandaag meer dan 50 ondernemingen, groot en klein, op een pragmatische en doeltreffende wijze

U neemt contact op, we maken een afspraak en we luisteren naar uw verhaal, opportuniteit en uitdagingen. Op basis van dit gesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak een afspraak