SEO analytics

SEO marketing zonder een correcte meting van de resultaten is zinloos! Wij wensen altijd de impact van onze SEO optimalisaties objectief te kunnen aantonen.

Onze SEO managers helpen u daarom de nodig SEO tools & SEO rapporten te activeren en begeleiden u en uw team in het gebruik:

SEMrush: volledige setup van deze SEO tool voor uw project
Google Search Console
Google Analytics: installatie & setup van Google Tag Manager, doelmeting, ecommerce tracking, etc.
Google Datastudio
Eventuele andere SEO tools

Afhankelijk van de focus van uw SEO optimalisatieproject worden de SEO analytics afgestemd op het gewenste perspectief. SEO rapporten op maat kunnen worden voorzien.

Alle rapporten, tools & gebruikte data blijven ten allen tijde uw eigendom en u behoudt alle rechten. We werken niet met een ‘lock-in’ principe.

Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

Meet our SEO consultants

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

Other things we're good at...

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!