SEO copywriting

Eigen methodologie

Op basis van een kwalitatieve trefwoordenanalyse optimaliseren we uw bestaande content of schrijven we nieuwe SEO content voor uw website. Wij volgen hiervoor onze eigen SEO copywriting methodologie. Wij passen onder andere de A.I.D.A. principes toe. Lees er alles over op onze blog.

Copywriting in elke taal

Onze SEO copywriters kunnen content schrijven in elke gangbare taal. Er wordt samen met u een proces afgestemd ter validatie van de geschreven of herschreven content zodat u 100% garantie heeft dat wat op uw website wordt gepubliceerd ook correcte informatie bevat.

Ook mogelijk voor niches

Complexe(re) materie? Geen nood, wij zoeken steeds gespecialiseerde SEO copywriters om ons team al dan niet tijdelijk te vervoegen. Zo schreven wij reeds SEO teksten voor de farmaceutische industrie of de bankensector.

Met respect voor uw merkidentiteit

Onze SEO copywriters houden ook rekening met de door u gewenste schrijfstijl en vorm zodat de content naadloos aansluit bij uw merkbeleving, maar ook bij de eigenheden van uw sector. Zo trachten we steeds maximaal in te spelen op de actualiteit. Indien relevant stellen we een sector-specifieke top topical kalender op. Ontdek hier onze top topical kalender voor 2021.

Samenwerken met uw team

Ook nazicht en correctie van teksten door u of uw team geschreven behoort tot ons takenpakket.

SEO copywriting heeft als voordeel dat u de geschreven content ook kan hernemen op sociale media of in uw nieuwsbrieven en zo het rendement op uw SEO investering verhoogt.

Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

Meet our SEO consultants

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten! Zelf aan de slag met SEO copywriting? Lees dan zeker even onze blogposts over SEO copywriting

Other things we're good at...

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

Take some digital potion!