SEO copywriting die scoort én converteert!

Welke SEO copywriting diensten bieden wij aan?

Op basis van een trefwoordenanalyse optimaliseren we uw bestaande content of schrijven we nieuwe SEO content voor uw website. Wij volgen hiervoor onze eigen SEO copywriting methodologie en combineren deze met het AIDA model. Bij voorkeur beschikt u reeds over uitgewerkte buyer persona, alhoewel dit geen absolute must is.

Onze SEO copywriters kunnen content schrijven in elke gangbare taal. Er wordt samen met u een proces afgestemd om de geschreven content te valideren zodat u 100% garantie heeft dat wat op uw website wordt gepubliceerd ook correcte informatie bevat.

Complexe(re) materie? Geen nood, wij zoeken steeds gespecialiseerde SEO copywriters om ons team al dan niet tijdelijk te vervoegen. Zo schreven wij reeds SEO teksten voor farmaceutische bedrijven of de bankensector.

Onze SEO copywriters houden ook rekening met de door u gewenste schrijfstijl zodat de content naadloos aansluit bij uw merkbeleving.

Ook nazicht en correctie van teksten geschreven door u of uw team behoort tot ons takenpakket.

SEO copywriting heeft als voordeel dat u de geschreven content ook kan hernemen op sociale media of in uw nieuwsbrieven en zo het rendement op uw SEO investering verhoogt.

Trotse partner van...

We werken steeds op maat, maar maken dankbaar gebruik van enkele vaste bouwstenen. We bieden SEO marketing management aan in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans & Chinees. Onze SEO diensten & advies kunnen grotendeels worden gesubsidieerd door de Vlaamse KMO Portefeuille. Waarom wij een top seo copywriting agentschap zijn? Lees zeker even onze USP.

Alles weten over SEO copywriting en voice search?

Hoe ver staat voice search en dient u hiermee rekening te houden bij het ontwikkelen van uw SEO strategie? Ontdek onze gratis white paper!

Ga naar onze downloadsectie

Discover the Future of Search

Lees ons SEO trendrapport 2021

Onze SEO copywriting tarieven

Voor basis SEO copywriting of junior SEO copywriters vragen wij 75€/u in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Voor andere talen of specifieke niches kan u steeds een prijsaanvraag indienen. Uiteraard zijn volumekortingen mogelijk.

Dé top topical 2022 kalender – Gratis download!

Veel content schrijven is niet eenvoudig. Zeker niet als u op regelmatige basis wil posten op social media of blogs en nieuwsbrieven wil schrijven. Een hulpmiddel om inspiratie uit te halen is een top topical kalender (ook wel social media, marketing of SEO kalender genaamd). Zo’n kalender kan de basis vormen voor de gehele marketing kalender [...]

Lees dit artikel

3 Onmisbare Vaardigheden voor SEO-Copywriting

Laptop met tekst voor seo copywritingSEO-copywriting is niet makkelijk. Er is meer nodig dan alleen geweldige tekstschrijfskills om voor zoekopdrachten geoptimaliseerde inhoud te maken. Als SEO-copywriter heb ik gemerkt dat elke andere SEO-copywriter een bepaalde aangeboren vaardigheid bezit. Al weet ik ook heel goed dat de nodige expertise, vaak het beste wordt geleerd on the job. Een sterke schrijfvaardigheid is [...]

Lees dit artikel

Hoe werken met een top topical kalender in 2021?

Content schrijven aan de lopende band is niet eenvoudig. Zeker niet als u op regelmatige basis wil posten op social media of een blog. Een hulpmiddel om inspiratie op te bouwen, is het gebruik van een top topical kalender (ook wel social media, marketing of SEO kalender genaamd). Een top topical kalender kan de basis vormen van [...]

Lees dit artikel

Uw seo copywriting uitbesteden?

We maken kennis tijdens een eerste, vrijbijvend gesprek waarin we uw opportuniteiten bespreken en hoe SEO copywriting u kan ondersteunen. We voeren ook altijd een gratis audit uit van uw actuele digitale performantie. Na dit gesprek werken we een voorstel op maat uit.

U kan onze zaakvoerder (Alexander) steeds bereiken op het nummer +32.493.24.18.00 of via onze chat (tijdens de werkuren). Stuur gerust ook even een mailtje op onze infobox

SEO copywriting bureau Authority BV
Einestraat 37, 9700 Oudenaarde, op 20km van Gent
Oost-Vlaanderen - België - info@authority.biz

Privacy Disclaimer - Algemene voorwaarden
BTW: BE 0846 644 605 - KMOP registratienr.: DV.A217325
Sitemap HTML - XML