SEO Linkbuilding

No Cure No Pay!

U betaalt enkel voor links die effectief geactiveerd werden. De geactiveerde links worden ook gegarandeerd voor minstens één jaar. Zo bent u zeker van het resultaat en de gemaakte investering. Maandelijks ontvangt u een overzicht van de gegenereerde links, alsook een rapportage over de impact op uw domeinautoriteit. We bieden linkbuildingpakketten aan in elke taal, voor elke regio.

Enkel relevante en kwalitatieve links

Afhankelijk van de gewenste impact & snelheid genereren wij maandelijkse een bepaald volume aan nieuwe links. We mikken hierbij op websites die voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden, we werken enkel met websites die effectief zelf ook bezoekers genereren en die inhoudelijk relevant zijn voor uw activiteiten.

Gerichte linkbuilding

Onze SEO linkbuilding wordt uitgevoerd op basis van een linkbuilding analyse. We benchmarken uw domeinautoriteit en domeinscore met die van uw concurrenten en bepalen zo hoeveel linkbuilding inspanningen nodig zijn om uw domeinscore te verhogen.

Bekijk onze referenties Lees onze cases Ontdek ons D.N.A. Ontdek onze U.S.P.

Bereken uw linkbuildingbudget

Geef het aantal links in dat u wenst te genereren. U kan kiezen voor links met verschillende domeinautoriteit (DA). Hoe hoger de autoriteit, hoe meer SEO power u zal ontvangen.

  • Gewone autoriteit (DA +15)
  • Hoge autoriteit (DA +25)
  • Zeer hoge autoriteit (DA +40)
  • Een vrijblijvende SEO audit van uw website?

    Zelf aan de slag?

    Download hieronder één van onze white papers over SEO & digitale markting of verdiep u in onze SEO artikels op onze blog.

    Take some digital potion!