SEO linkbuilding

SEO linkbuilding wordt veelal stiefmoederlijk behandelt en komt doorgaans op de laagste prioriteit van een SEO strategie. Toch valt de impact van SEO linkbuilding niet te onderschatten! Zelf aan de slag met linkbuilding? Lees dan hier onze tips op onze blog

Verhogen van uw domein autoriteit

Een SEO linkbuilding strategie heeft als doel uw domeinautoriteit te doen toenemen. Hoe hoger deze autoriteit, hoe makkelijker uw website op competitieve trefwoorden zal scoren.

Benchmark met uw concurrenten

Onze SEO linkbuilding wordt uitgevoerd op basis van een linkbuilding analyse. We benchmarken uw domeinautoriteit of domeinscore met die van uw concurrenten en bepalen zo hoeveel linkbuilding inspanningen nodig zijn om uw domeinscore te verhogen.

Enkel relevante en kwalitatieve referenties

Afhankelijk van de gewenste impact gaan wij maandelijks op zoek naar nieuwe opportuniteiten voor linkgeneratie. We mikken hierbij op websites die voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden, we werken enkel met websites die effectief zelf ook bezoekers genereren.

We werken niet enkel op nieuwe links, maar zorgen er ook voor dat uw bestaande linknetwerk zo kwalitatief en relevant mogelijk wordt. Zo ruimen we toxic links op en optimaliseren we bestaande links.

No cure no pay linkbuilding

No cure no pay? U betaalt enkel voor links die effectief geactiveerd werden, dus niet voor de tijd om de links te zoeken en te activeren. Zo bent u zeker van het resultaat en de gemaakte investering.

Naast een maandelijkse retainer voor linkbuilding werken wij ook op projectbasis.

Maandelijks ontvangt u een overzicht van de gegenereerde links, alsook een rapportage over de impact op uw domeinautoriteit.

We kunnen linkbuildingpakketten aanbieden in elke taal, voor elke regio.

Bereken uw linkbuildingbudget

Geef het aantal links in dat u wenst te genereren. U kan kiezen voor links met verschillende domeinautoriteit (DA). Hoe hoger de autoriteit, hoe meer SEO power u zal ontvangen.

 • Gewone autoriteit (DA +15)
 • Hoge autoriteit (DA +25)
 • Zeer hoge autoriteit (DA +40)
 • Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

  SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

  Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

  Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

  Meet our SEO consultants

  Need to know!

  Tarieven, timings & projectbespreking?

  Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

  Other things we're good at...

  HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

  Services | Referenties | Over ons | Blog | Contact

  Take some digital potion!