Alexander Schmitt – Senior SEO Specialist

CEO Authority // Senior SEO Specialist // In-house Marketing Challenger

Hallo!

Ik eindigde mijn studies met een masterthesis over de impact van zoekmachines op de Belgische consument en startte mijn carrière 15 jaar geleden als SEO specialist bij het toenmalige Extenseo, het eerste Belgisch SEO bureau, waar ik o.a. de websites van CocaCola, Goodyear, Startpeople, Dell, Hubo, Europcar, Buromarket, Immoweb en andere optimaliseerde als lead SEO expert.

Na 2 jaar ging ik aan de slag bij het toenmalige Thomas Cook België waar ik als intrapreneur een start-up lanceerde met een eigen website en boekingsplatform, Minibreaks. Ik groeide door binnen de groep om in 2015 mijn rol als Head of Marketing voor de Belgische tak te beëindigen en het ondernemersveld op te stappen.

Ik startte eerst als freelance digital marketing consultant en begeleidde bedrijven zoals Connections bij hun digitale transformatie om in 2016 te startten met Authority.

Authority groeide snel uit tot een volwaardig performance marketing agency. In 2020 besliste ik om met mijn team terug 100% te focussen op SEO marketing en binnen deze tak de absolute specialist te worden.

Ik begeleid vandaag, samen met mijn team van SEO experten, de SEO marketing trajecten van een 30-tal KMO en internationale bedrijven en coach enkele KMO zaakvoerders bij hun digitale strategie ontwikkeling.

Even bijpraten?

U kan mij rechtstreeks contacteren op alexander.schmitt@authority.biz of telefonisch op +32 (0) 493.24.18.00

Online connecteren?

StravaLinkedinTwitter

Enkele artikels door mij geschreven…