SEO trefwoorden analyse

Een analyse van het zoekgedrag vormt de basis van elk SEO traject:

Met welke zoekopdrachten zoekt men in Google naar uw diensten of producten? Hoeveel mensen zoeken er maandelijks naar uw diensten of producten? Wanneer zoekt men naar uw diensten of producten? Wie zijn uw online concurrenten? Waar ligt er potentieel om met gerichte SEO optimalisatie snel zichtbaar te worden? Op welke zoektermen zit er volume maar geen concurrentie en vormen dus SEO opportuniteiten? Welke content moet met welke zoektermen worden geoptimaliseerd of worden geproduceerd om snel impact te genereren?

We leveren een lijst op van max. 250 trefwoorden (meer is voor SEO-opstart niet zinvol) waarop we het opportuun en haalbaar vinden voor u om op te gaan optimaliseren, rekening houdende met jullie huidige domeinautoriteit en concurrentie. Voor deze 250 trefwoorden zal bestaande content moeten worden geoptimaliseerd of nieuwe content moeten worden geproduceerd door middel van SEO copywriting.

In deze trefwoordenanalyse maken wij ook een financiële business case om het SEO potentieel te vertalen naar een omzetprognose. We hebben hiervoor onze eigen formule. Dit zal echter ook afhangen hoe kwalitatief uw SEO analytics is en welke data u bereid bent ons te geven.

Ontdek onze 'traditionele' SEO diensten

SEO Strategie Technische optimalisatie SEO copywriting Linkbuilding Analytics Trefwoordenanalyse SEO Opleiding SEO Management Lokale optimalisatie

Ontdek onze Next Gen SEO specialisaties

Mobile 4 SEO E.A.T. Voice Search

Meet our SEO consultants

Need to know!

Tarieven, timings & projectbespreking?

Stuur even een mailtje op info@authority.biz, bezorg ons wat meer informatie over uw project en wij bezorgen u onze tarieven en al wat eerste inzichten!

Other things we're good at...

Other interesting reading stuff...

Welke impact heeft linkbuilding op SEO en hoe?

Als u een website heeft, hoorde u misschien al vaak over het belang van SEO-linkbuilding. Het is namelijk een belangrijke factor om hoger in de zoekresultaten te komen én om meerwaarde te bieden voor uw bezoeker met bijkomende nuttige informatie. Maar welk verschil maakt het nu eigenlijk? En hoe gaan we concreet tewerk?

Geschatte leestijd: 3 minuten, 45 seconden

Wat is A.I.D.A. copywriting?

A.I.D.A. is een marketingprincipe dat ontstaan is in de 19e eeuw. A.I.D.A. beschrijft de verschillende stappen die een prospect doorloopt totdat hij/zij een aankoopbeslissing neemt. Content schrijven op basis van dit model kan zorgen voor een grotere impact en efficiëntie van uw content.

Geschatte leestijd: 2 minuten, 41 seconden

Plan van aanpak voor SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een complexe materie: Google wijzigt elke 3 maanden de spelregels en deze worden steeds technischer en meer complex. De meeste KMO schakelen daarom een gespecialiseerd SEO bureau in om hun website en SEO content te optimaliseren. Toch kan u zelf ook heel wat zaken doen om uw organisch bereik en bezoekers te verhogen. We hebben voor u een eenvoudig SEO plan van aanpak als voorbeeld opgesteld met verschillende stappen waarmee u uw content, technische fitheid en linkbuilding kan aanpakken. Dit SEO plan van aanpak zet u al een heel stuk op de goede weg!

Geschatte leestijd: 0 minuten, 2 seconden

HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL? - We werken snel, pragmatisch, professioneel en dit zonder een blad voor de mond te nemen: we zeggen waar het op staat… ook als de waarheid moeilijk ligt. We geloven in vertrouwen, relaties op lange termijn en vertrekken steeds vanuit twee simpele vragen: WAT ZAL HET OPBRENGEN en WAT MAG HET KOSTEN?!

Diensten | Referenties | Over ons | D.N.A. | Contact

Take some digital potion!