Een slimme website?

Binnen ons groeimodel ontwikkelen we slimme en pragmatische websites voor onze klanten. Ontdek hoe we dit aanpakken, wat dit voor u kan betekenen en wat het u zal kosten!

Wat is onze definitie van een 'slim platform'?

Niet elke website hoeft persé slim te zijn, maar soms kan het interessant zijn voor uw onderneming om eens iets in elkaar te boksen dat tegelijkertijd toegevoegde waarde genereert voor uw klanten maar bv. ook data of leads genereert voor uw onderneming.

Zo mochten we voor Intolaw.be hun boetecalculator.be ontwikkelen, voor The Baby's Corner ontwikkelden we hun community ondermamas.be en voor MyTravelPharma ontwikkelden we hun prijsvergelijker.

Bekijk onze referenties Lees onze client stories Ontdek ons D.N.A.

Wat kunnen wij voor u bouwen?

Wij ontwikkelen op pragmatische wijze websites en interactieve platformen. We doen dit zelf of schakelen een gespecialiseerde onderaannemer in.

 • Eenvoudige, meertalige bedrijfswebsite (wordpress)
 • Proof of concept websites (testen van een concept)
 • Op maat functionaliteiten & algoritmes
 • Communities
 • Wat bouwen we niet zelf maar besteden we uit?

  Bij deze uitbesteding blijven wij wel de architect van uw bouwwerf en volgen uw project op van A tot Z.

 • eCommerce websites
 • ERP/CRM integraties
 • Supplier portals
 • Interessant leesvoer!

  Aan welk budget moet ik denken?

  Elk project wordt op maat ingeschat. Om u toch een idee te geven: een eenvoudige Wordpress website start aan 2.000€. Wij verzorgen uiteraard ook hosting & onderhoud. Neem vrijblijvend contact op voor een inschatting op maat!

  Referenties

  En uiteraard nog andere toffe klanten...
  Wanna join this list?

  Voortdurende kennisoverdracht!

  Tijdens onze samenwerking zorgen we ervoor dat uw team slimmer wordt! We delen onze inzichten, tonen welke tools we gebruiken en indien nodig schakelen we ons netwerk in om u en uw team verder te helpen.

  Download onze white papers over SEO & digitale markting of verdiep u in onze artikels op onze blog.

  Let's launch!

  Bij een eerste kennismaking voeren we steevast een vrijblijvende, maar grondige SEO audit uit van uw huidige zichtbaarheid. Dit vormt de perfecte basis voor een goed gesprek. Klikt het? Dan praten we verder...

  info@authority.biz

  Take some digital potion!