SEO (search engine optimization) of zoekmachineoptimalisatie is het verbeteren (optimaliseren) van uw website, uw content en uw linknetwerk (website die naar uw website linken) zodat zo goed mogelijk wordt voldaan aan de standaarden die Google oplegt, maar vooral wordt ingespeeld op wat uw mogelijke klanten online zoeken.

Een SEO traject begint doorgaans met een analyse van het zoekgedrag van uw prospecten zodat we exact weten met welke trefwoorden ze naar uw diensten of producten zoeken. Deze analyse gebeurt simultaan naast een technisch audit van uw website waarin alle pijnpunten worden blootgelegd.

Op basis van deze inzichten wordt uw website onder handen genomen en bestaande content herschreven of nieuwe content toegevoegd.

Dit is een proces dat enkele maanden loopt want het is belangrijk om de impact van de toegepaste optimalisaties te toetsen aan de reactie van Google en al dan niet bij te sturen. Wat werkt voor de ene website werkt daarom niet altijd voor de andere.


Hulp nodig bij uw SEO Marketing strategie & implementatie? Bel me gerust even op, stuur een mailtje op alexander.schmitt@authority.biz of bekijk even mijn bio pagina. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we uw SEO case.


Onze SEO dienstverlening kan worden aangeboden met ondersteuning van de Vlaamse KMO portefeuille. KMOP registratienummer: DV.A217325